Informació prova Cangur

Informació

 

La Prova Cangur
es convoca a la zona geogràfica del País Valencià
per al dia 6 d'abril de 2016
en el marc de l'activitat internacional de Le Kangourou sans frontières.

Prova Cangur 2016 , Comunitat Valenciana

 CONTACTE: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Acte de lliurament de premis Prova Cangur 2016

logocangur2016petitL'acte de lliurament de premis de la Prova Cangur 2016 al País Valencià serà dimecres 1 de juny a les 18 hores al Saló d'Ac tes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló. Es prega confirmar l'assistència i arribar amb temps suficient.

Més informació: http://cangur.webs.upv.es/

Prova Cangur 2016

Com en altres anys, tenim el plaer de convidar el vostre centre a participar en una nova edició de la «Prova Cangur», que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques amb la coordinació de la Comissió Cangur al País Valencià, de la qual formen part la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat d'Alacant, així com la Societat d'Educació Matemàtica Al-Khwärizmï.

La prova tindrà lloc el proper
6 d'abril de 2016

Al web http://cangur.alcoi.upv.es/ podeu trobar les bases de la convocatòria i els formularis d'inscripció així com tots els terminis.

logocangur2016petit

Dates fonamentals:

  • Des del 16 de novembre al 18 de desembre, inscripció de centres. Els centres que vau participar l'any passat heu d'utilitzar la mateixa clau d'accés.
  • Fins al 18 de desembre, abonament de la quota, de 4€ per alumne.
  • Fins el dia 20 de gener es podrà fer la inscripció nominal d'alumnes.