La fase provincial a Castelló

XXXI Olimpíada Matemàtica de la SEMCV

serà el dissabte 9 de maig de 2020

I.E.S. Vila-roja d’Almassora

 

I ara necessitem la vostra col·laboració per a començar la inscripció.

La Diputació de Castelló, aquest curs organitzarà el transport en autobús dels alumnes i professors que ho sol·liciten, per la qual cosa ja necessitem saber els centres i el nombre total dels alumnes i professors que participaran, i que acudiran o no en autobús, per preparar les rutes i altres activitats amb antelació.

Hem enviat a tots els centres de la província un correu amb les instruccions per formalitzar la inscripció del centres.

Si el vostre centre vol participar:

- Feu l’ingrés d’inscripció dels vostres alumnes (5€ per alumne) al compte de la SEMCV Castelló que teniu al document adjunt que vos hem enviat en el correu.

- Reompliu aquest document (en Word, no en PDF) amb les dades que us demanem i adjunteu-lo al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 31 de gener.

- En el mateix correu cal adjuntar també el PDF del justificant de la transferència, on puguem identificar el nom del centre.

- Indiqueu en l'assumpte del correu: Inscripció i el nom del centre.

Amb aquesta informació podrem començar a treballar amb els centres inscrits, i ser coneixedors del nombre de participants per preparar espais, menjar, rutes, etc.

Més endavant, els centres participants rebreu altre correu per demanar-vos els noms i informació detallada de l’alumnat i professorat participants. Caldrà disposar d'aquesta informació la darrera setmana del mes de febrer.

Davant els dubtes que sovint ens plantegeu, us recordem que, com sempre, podreu inscriure 2 alumnes per cada línia que tingau al centre per curs, fins un màxim de 8 alumnes per nivell. Considereu que les places que us corresponen per a un nivell no es poden traspassar a altre.

Per exemple, si el vostre centre té tres línies (1A, 1B i 1C) podreu matricular 6 alumnes en total al nivell A sumant alumnat de 1r i 2n ESO. I altres 6 participants amb alumnat de 3r i 4t. El mateix per a el nivell de primària.

Els nivells de la nostra prova són:

Nivell A: alumnat de 1r i 2n d'ESO

Nivell B: alumnat de 3r i 4t d'ESO

Nivell C: alumnat de 5é i 6é de Primària

Us esperem a tots!!!

 

 

 

Additional information