Cartell 2017 vert miniXXVIII OLIMPÍADA MATEMÀTICA

FASE COMARCAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

 

El passat dissabte 8 d'abril acabem de celebrar la fase comarcal de la XXVIII Olimpíada Matemàtica a les sis seus dessignades per l'organització a la província de València:

IES ALMUSSAFES  - ALMUSSAFES
COL·LEGI PATRONATO JUVENTUD OBRERA
- BENIMACLET
IES LES FOIES - BENIGÀNIM
IES MARÍA ENRIQUEZ - GANDIA
IES ABASTOS - VALÈNCIA
IES LES RODANES - VILAMARXANT

Enguany hem tingut una inscripció de 1373 estudiants procedents de 180 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

 

Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

Fotos ALMUSSAFES - Fotos BENIMACLET - Fotos BENIGÀNIM - Fotos GANDIA - Fotos ABASTOS - Fotos VILAMARXANT

 

Ací teniu la llista de seleccionats per a participar en la Fase Provincial el proper 6 de maig a Riba-roja de Túria:

Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària) - Alumnes en reserva

El professorat dels alumnes seleccionats han de cumplimentar el següent formulari de confirmació de participació abans del 2 de maig. En cas de que no es tinga la confirmació abans d'eixa data, l'organització entendrà que l'alumne renuncia a la seua participació i el substituirà per altre alumne.

 

Fase Provincial


DATA

6 DE MAIG DE 2017

LLOC DE REALITZACIÓ COL ASUNCIÓN DE Nª Sª (RIBA-ROJA DE TÚRIA)
COM ARRIBAR  

 
 Programa de la Fase Provincial

De 9:00 a 9:30

Recepció dels participants a l’entrada del col·legi Asunción de Nuestra Señora

De 9:30 a 11:30

Els alumnes aniran a l’espai destinat a la prova individual, i als professors i acompanyants se’ls donarà la benvinguda, i posteriorment començarà a una visita guiada per Riba-Roja dels llocs més significatius del poble. La prova individual començarà a les 10:00 i la seua durada serà de una hora i mitja.

De 11:30 a 12:00

Descans per a esmorçar. L’organització invita els alumnes a l’esmorçar.

De 12:00 a 13:00

Prova de velocitat per equips al mateix lloc on han fet la prova individual.

14:00

Dinar. El dinar serà a càrrec de l’organització per als alumnes participants oferit per l’Ajuntament de Riba-Roja. En cas de requerir menjar especial per a algun alumne/a, cal avisar a la organització amb antel·lació a través del formulari disponible a la web.

De 15:30 a 17:30

Prova de camp per equips. Des del Parc Maldonado, on farem el dinar, començarem la prova de camp que acabarà a l’Auditori de Riba-Roja. L’última prova caldrà entregar-la com a màxim a les 17:30 hores a l’última parada. Qui ho entregue després de l’hora tope, no se li puntuarà la prova.

De 17:30 a 18:15

Entreteniment al Auditori a càrrec dels Conservatoris de Música i Dansa.

A les 18:15

Entrega de diplomes als participants.

A les 18:30

Lectura dels seleccionats per a passar a la següent fase i acte de cloenda.

L'organització de la Fase Provincial de l'olimpíada matemàtica compta amb el professorat acompanyant per a formar part del jurat de les diferens proves. També ofereix una visita cultural i turística per la ciutat de RIBA-ROJA DE TÚRIA per a aquelles persones que voluntàriament ho desitgen.

Ací teniu el programa en pdf amb orientacions per a professorat i família acompanyant.

Puntualitzacions :

1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrariem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no asistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
5.- El allojament i manutenció de les "Jornades de Convivència" a València corren per compte de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana "Al-Khwarizmi".
6.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats, aniran acompanyats per una persona designada per l’organització.
7.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.
8.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d’Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

Additional information