Societat

La SEMCV tracta les seues dades de caràter personal (nom, cognoms, adreça, correu electrònic, etc) per a la gestió de la seua relació amb tots dos, així com per a l'enviament d'informació sobre les nostres activitats. Vosté pot exercir el seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la SEMCV (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

La SEMCV trata sus datos de carácter personal (nombre, apellidos, dirección postal, correo electrónico, etc.) para la gestión de su relación con ambos, así como para el envío de información sobre nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación,cancelación y oposición dirigiéndose a la SEMCV(Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

La Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi convoca i organitza anualmente l'Olimpíada Matemàtica, cada dos anys les jornades d'Educació Matemàtica i el concurs de Fotografía Matemàtica a la Vista.

També publica la revista de Problemes Olímpics, el Calendari Matemàtic i Rutes Matemàtiques.

email9c En aquesta pàgina tens l'oportunitat de contactar amb nosaltres per a allò que cregues adient.
En esta página tienes la oportunidad de contactar con nosotros para aquellas cosas que creas oportunas

insc

Una de les intencions de la nostra Societat és la d'arribar a la major part dels ensenyants de matemàtiques del nostre territori. Tot és possible gràcies als socis i a les sòcies que fan possible aquest projecte amb les seues aportacions a través de la cuota anual i de la seua col·laboració desinteresada.

 

Quins són els avantatges d'inscriure's en la Societat d'Educació Matemàtica:

  • Col·laborar a que la Societat Al-khwarizmi siga en peu.

  • Els socis i les sòcies queden adscrits a la Federació de Professors/es d'ensenyament de les Matemàtiques.

  • Rebran la revista d'educació matemàtica SUMA, editada per la Federació.

  • Rebran tota la informació de les activitats que genera la nostra Societat.

  • Rebran de forma gratuïta tots aquells documents o publicacions editats per la Societat Al-khwarizmi: revista Problemes Olímpics, calendari matemàtic, ...

  • Tindran descomptes en les Jornades organitzades per la Societat Al-khwarizmi o per la Federació.

 

Segons els nostres estatuts, tenim la següent classificación en quan a tipus de socis:

a) Soci fundador.

b) Soci de nombre, que serà qualsevol persona física que ingresse en la Societat després de la seva constitució.

c) Soci d'honor. El nomenament dels Socis d'Honor correspon a l'Assemblea General a proposta de la Junta Directiva.

d) Soci estudiant, que serà qualsevol persona física major de 14 anys i menor de 25, que acredite la seva condició d'estar matriculat en estudis oficials i sol·licite el seu ingrés en la Societat

e) Soci institucional.

 

En quan a la quota anual que cada soci paga, per a l'any 2010 hem establert una quota de 45 € que, segons els estatuts, han de pagar els Socis fundadors i de nombre. Els Socis estudiants paguen el 50% de la quota i els Socis institucionals paguen el doble.

La nostra societat té establert un conveni de reciprocitat amb la Real Sociedad Matemática Española, segons el qual qualsevol soci de Al-Khwarizmi pot demanar fer-se soci de la RSME amb tots els drets i deures d'aquella societat, pagant el 50% de la quota que la RSME cobra als seus socis.

Per a fer-te soci o sòcia de la Societat Al-khwarizmi cal que ompligues la butlleta d'inscripció (format PDF)

Pots enviar la bulleta directament per correu electrònic des del formulari o imprimir-lo i enviar-ho a l'adreça postal:

 

SEMCV Al Khwarizmi
Apartat 22.045
46071-València

També pots una vegada omplit el formulari guardar-ho en format pdf i enviar-ho per correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La SEMCV tracta les seues dades de caràter personal (nom, cognoms, adreça, correu electrònic, etc) per a la gestió de la seua relació amb tots dos, així com per a l'enviament d'informació sobre les nostres activitats. Vosté pot exercir el seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la SEMCV Tresorer SEMCV

 

La Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi és una societat de professors i professores de Matemàtiques. Els objectius de la Societat són, d'acord amb els seus estatuts:

Additional information