X JORNADES DE LA SOCIETAT D'EDUCACIÓ MATEMÀTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA
"AL-KHWARIZMI".
Matemàtiques dinàmiques
ALACANT 2012

Els dies 19 y 20 d'octubre tindrà lloc en la Universitat d'Alacant les X JORNADES DE LA SOCIETAT D'EDUCACIÓ MATEMÀTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA "AL-KHWARIZMI", amb el lema Matemàtiques dinàmiques. Hem obert ja el termini de presentació de propostes de comunicacions, pòsters o tallers relacionats amb l'Educació Matemàtica, Geogebra, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a les Matemàtiques, la Didàctica de les Matemàtiques, i en general, qualsevol apartat teòric, pràctic o aplicat de les matemàtiques.

Podeu enviar les vostres propostes, ABANS DEL 19 de MAIG de 2012 a la següent adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a l'atenció de Salvador Caballero Rubio, indicant en l'assumpte X Jornades matemàtiques.

Presentació de Comunicacions, Tallers i Panells

La presentació de comunicacions, tallers i panells haurà de realitzar-se abans del dia 7 de maig, trametent la fitxa corresponent, complimentada, juntament amb un breu resum (10 línies a doble espai en format DIN A-4) del seu contingut i estructura. La condició indispensable per a ser acceptada qualsevol presentació és que el seu autor estiga inscrit en les Jornades, i en cas de ser un grup, al menys que ho estiga un dels autors.
Amb la finalitat de poder agrupar els treballs presentats d'acord amb la seua afinitat temàtica, cadascun d'ells cal que vage acompanyat de les paraules clau que millor l'identifiquen, com a exemple indiquem:
• Títol de la comunicació o panell.
• Objectiu general del treball (formació inicial del professorat, formació permanent, aprenentatge, currículum, ...)
• Nivell educatiu: primària, secundària, universitat...
• Temes específics que aborda: treballs pràctics, resolució de problemes, avaluació...

El treball complet no ha d'ocupar més de 5 DIN A-4 a doble espai i cal enviar-lo per correu electrònic. Els gràfics s'han de trametre en format TIFF o EPS, indicant la seua col•locació en el text o bé ja inserits en ell. Està prevista l'edició d'un CDROM en el que es recolliran, a més de les ponències i comunicacions, els treballs de tipus informàtic (programes, animacions,...) que es vulguen presentar acompanyant les ponències.

En el proper anunci vos inclourem la fitxa d'inscripció i model per a enviar presentacions. Podeu demanar més informació a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Additional information