Es poden presentar propostes de comunicacions, tallers o taules per mostrar experiències d'aula relacionades amb l’Educació Matemàtica, Geogebra, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a les Matemàtiques, la Didàctica de les Matemàtiques, i en general, qualsevol apartat teòric, pràctic o aplicat de les matemàtiques de qualsevol dels nivells: infantil, primària, secundària, batxillerat, universitat i multinivell.

La presentació de comunicacions, tallers i taules haurà de realitzar-se abans del dia 30 de juliol de 2016. Per al procés d’avaluació i acceptació dels treballs, caldrà enviar un resum per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant:

Títol
Nivell (Infantil, primària, secundària, batxillerat, universitat o multinivell)
Modalitat (Comunicació, taller o taula)
Resum (Màxim 10 línies)
Paraules clau (Màxim 5)
Descripció detallada del contingut del treball
Bibliografia


És condició indispensable per a ser acceptada qualsevol proposta que el seu autor estiga inscrit en les Jornades, i en cas de ser un grup, almenys un dels autors.


Una vegada que la proposta haja estat avaluada rebràs una notificació i en cas d’acceptació caldrà enviar-la en format extens (treball complet) abans del 15 d’octubre de 2016 per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Additional information