FASEPROVINCIALCastelló 2021

 

El passat dissabte 8 de maig del 2021 hem celebrat la Fase Provincial de Castelló de la XXXI Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir l'IES Botànic Cavanilles de La Vall d'Uixó. Enguany hem tingut una celebració atípica debut a la situació de pandèmia, però gràcies a l'esforç dels estudiants, de les famílies i del professorat acompanyant vàrem gaudir d'una jornada matemàtica a l'IES Botànic Cavanilles de La Vall d'Uixó.

 

A continuació vos oferim les activitats proposades.

Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C

Les llistes dels alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

Nivell A - Nivell B - Nivell C

 

Fase Autonòmica:

Setanta-dos finalistes participaran en una convivència matemàtica mentre resolen unes noves proves Matemàtiques. Els classificats de cada nivell de la fase provincial representaran a les seues províncies en la Fase Autonòmica. La celebració de la fase autonòmica es va a simplificar atès a la situació de pandèmia en la que ens trobem, i consistirà en la realització d'una prova individual i una prova de camp el dissabte 29 de maig de 2021. Tindreu la informació i el programa en la pàgina corresponent a convocatòria de la Fase Autonòmica 2021

Per a qualsevol consulta o aclariment, contacteu amb nosaltres al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 • FASE AUTONÒMICA

 • DATA

  29 DE MAIG DE 2021

  LLOC DE REALITZACIÓ

  IES VILA-ROJA (ALMASSORA)

   

  Els tres finalistes del nivells de primer i segon d’E.S.O i del nivell de Primària millor classificats en la fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana, sempre que complisquen els requisits exigits, participaran en la OLIMPÍADA MATEMÀTICA NACIONAL ESO o en la OLIMPÍADA NACIONAL ALEVÍN, convocada per la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques. Se celebrarà el 26 de juny organitzada per la Sociedad Asturiana de Educación Matemática "Agustín de Pedrayes" per als alumnes de secundària i per la Asociación Galega de Profesores de Educación Matemática AGAPEMA per als de primària.

  Puntualitzacions :

  1.- Si per altres compromisos algun participant no pogués presentar-se el dia de la convocatòria, quedaria autodescalificat. Agrariem a les famílies i professorat la comunicació a l'organització de la no asistència d'aquell alumne seleccionat per a passar a la següent fase mitjançant email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  2.- Els participants hauran de presentar-se amb el material habitual per a la realització d’una prova escrita de matemàtiques.
  3.- La Societat "Al-Khwarizmi" pot modificar les dates i seus anunciades en el supòsit de presentar-se dificultats d’organització. En aquest supòsit s’avisaria telefònicament als afectats.
  4.- Els desplaçaments a les seus corresponents, dins de la Comunitat, correran a càrrec dels participants. El desplaçament a l’Olimpíada Nacional corre a càrrec de la Societat d´Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".
  5.- A la fase Nacional, els 3 finalistes seleccionats de secundària i els 3 de primària, aniran acompanyats per persones designades per l’organització.
  6.- La participació en l’Olimpíada Matemàtica suposa l’acceptació de les bases.
  7.- La interpretació de les bases correspon a la Societat d’Educació Matemàtica "Al-Khwarizmi".

  Additional information