Activitats realitzades

Activitats ja finalitzades que han deixat un enllaç per a revisar les conclusions.

L'Associació Catalana de GeoGebra convoca la seua tradicional jornada anual:

logoACG X Jornades de l'ACG

Gaudim una vegada més amb el GeoGebra

Barcelona, 17 de febrer de 2018, de 0:00 a 20:00

Campus de la Ciutadella, UPF

Formulari d'Inscripció

 

Més informació a la web de l'ACG: http://acgeogebra.cat

 

Cartell 4jgg p

L’Institut GeoGebra Valencià (IGV) de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwārizmī (SEMCV) organitza en Gandia la IV Jornada de GeoGebra de la Comunitat Valenciana amb el lema “GeoGebra, instrument per a la didàctica de la matemàtica”.

Per a la realització d’aquest esdeveniment comptem amb la col·laboració del Campus de Gandia, el Departament de Matemàtica Aplicada i de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La Jornada serà el dissabte 23 de setembre de 2017, a l'Aula Magna (edifici G) i aules d’informàtica (edifici CRAI) del Campus de Gandia de la UPV. C/ Paranimf 1, 46730 Grao de Gandia (València).
Podeu participar com assistents o bé presentant comunicacions o tallers relacionats amb l’educació i la didàctica matemàtica amb GeoGebra.

La inscripció està oberta, per més informació:
https://semcv.org/4jgg/

alkhwarizmi logo 2 igv logo

 

DiaGeogebra2015

El 9 de setembre de 2010, els Instituts GeoGebra espanyols existents van dur a terme, conjuntament, un primer Dia de GeoGebra a Salamanca. El 24 de novembre de 2012, els Instituts GeoGebra espanyols van realitzar, de nou, un Dia GeoGebra a Segòvia. En ambdós casos amb un notable èxit de participació de professorat de Primària i Secundària (més de 150 participants en l'última edició) . En les corresponents webs es detallen els programes i s'inclouen materials (comunicacions, cursos, etc.) relatius a ambdós Dies GeoGebra.

Transcorreguts dos anys des de l'últim Dia GeoGebra, els Instituts GeoGebra espanyols desitgen convocar al professorat de matemàtiques d'Espanya, de qualsevol nivell educatiu, però especialment de Primària, Secundària, Batxillerat i FP, a un nou Dia GeoGebra, que se celebrarà el 9 de maig de 2015, dissabte, en la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alcalá d'Henares i els anima a participar per mitjà de l'enviament de comunicacions o amb la seua assistència a les diverses activitats organitzades en eixe Dia.

Més informació en: http://diageogebra.info

Materials del III Dia GeoGebra Alcalá de Henares

 

logoACGJa està oberta la inscripció fins el proper divendres 13 de febrer per a les:

VII Jornades de l'Associació Catalana de GeoGebra
El nou GeoGebra: una solució per a cada usuari

que tindran lloc els 20 i 21 de febrer de 2015 a la Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Ciutadella. Barcelona.

Més informació: acgeogebra.cat

Després de les edició del passat any, es desenrotlla esta segona part en el Centre Internacional de Trobades Matemàtiques (CIEM) , Castro-Urdiales, Cantàbria, del 12 al 14 de desembre de 2014.

Additional information