calendari-12-13

curs 2012-2013
Valencià

 

curs 2012-2013
Castellano

CONCURS DE RESOLUCIÓ D'ACTIVITATS


CONVOCATÒRIA

 

1. A LA SOLUCIÓ MÉS ENGINYOSA:
Podrà participar qualsevol estudiant d'ESO o Batxillerat que done resposta (solució/comentari) a una activitat plantejada un dia qualsevol. Cada centre seleccionarà les millors solucions dels seus alumnes enviant només una per cada dia i incloent: nom complet de l'estudiant, curs i nivell, centre, direcció, telèfon i correu electrònic. S'atorgaran tres premis per mes i els premiats rebran el corresponent diploma acreditatiu.
2. AL TREBALL EN GRUP:
Podrà participar un sol grup de qualsevol centre d'ESO i/o Batxillerat que done resposta (solució/comentari) a totes les activitats plantejades un mes qualsevol. Haurà d'indicar-se el nom complet del centre, direcció, telèfon i correu electrònic, així com el nom de tots els estudiants que ho integren i del professor/a què ho coordina. Sé atorgarà un premi per mes i els agraciats rebran el corresponent diploma acreditatiu.
3. PRESENTACIÓ I SELECCIÓ:
El termini de recepció acabarà l'últim dia del mes següent a què corresponguen les activitats. Les solucions han d'enviar-se a:

I.E.S. "La Plana"
A. A. Rafael Martínez Calafat
Camí La Plana, 13
12004-CASTELLÓN
(Telèfon: 964221820)

Les solucions presentades poden publicar-se quan la comissió seleccionadora ho considere oportú

COORDINA: RAFAEL MARTÍNEZ CALAFAT (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

alkhwarizmi_logo_2 uji dipu_cast

Additional information