XXII OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2011 - PROVÍNCIA DE VALÈNCIA

OM3_4Q_webCategories:

5é i 6é de Primària (Nivell C)
1er. i 2on. d'ESO (Nivell A)
3er. i 4rt. d'ESO (Nivell B)

Díptic de la convocatòria d'enguany en pdf.

 

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FASE COMARCAL: Dissabte, 16 d'Abril de 2011

  La Societat convoca i organitza l'Olimpíada Matemàtica per a estudiants de tercer cicle d'Educació Primària, i de Secundària Obligatòria, amb la finalitat de gaudir amb la resolució de problemes de matemàtiques. Ací teniu la informació de la convocatòria d'enguany.

  Els centres educatius de la província de València podeu participar en la convocatòria de la nostra província. Enguany, la fase comarcal serà el dissabte 16 d'abril a les següents seus:

  IES Dr. Lluís Simarro, Xàtiva
  IES Orriols, València
  Col·legi Madre Sacramento, Torrent
  IES La Vereda, Pobla de Vallbona

  Ja podeu formalitzar la vostra inscripció. Teniu fins el 2 d'abril. Recordeu que després d'eixa data no s'admeten canvis ni modificacions en els alumnes inscrits. Si voleu fer qualsevol consulta o qualsevol modificació en les inscripcions ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Una volta feta la inscripció, el formulari electrònic vos proporcionarà un codi que caldrà declarar en el moment de fer la transferència o ingrés, junt el nom del vostre centre educatiu.

  Inscripció en la XXII Olimpíada Matemàtica 2011

  Cal que demaneu el consentiment de les famílies per a usar les dades personals així com la possible publicació de les fotografies en les que pugueren aparèixer els alumnes participants. El professor responsable de cada Centre custodiarà les autoritzacions fins que l'organització li les demane.

  Autorització a participar en la fase comarcal

  Enguany hem tingut una inscripció de 790 estudiants procedents de 107 centres educatius de la provìncia de València. Publiquem a continuació les proves a les que han tingut que enfrontar-se els estudiants dels diferents nivells:

  Prova Individual A - Prova Individual B - Prova Individual C

  Prova Velocitat A - Prova Velocitat B - Prova Velocitat C

  Fotos Pobla de Vallbona - Fotos Torrent - Fotos IES ORRIOLS (València) - Fotos Xàtiva

   

   

  FASE PROVINCIAL: dissabte 21 de maig de 2011

  Llista de seleccionats per a la Fase Provincial:

  Nivell A (primer cicle ESO) - Nivell B (segon cicle ESO) - Nivell C (tercer cicle primària)

  Instruccions per als alumnes seleccionats i professorat acompanyant:

  -Cal omplir el formulari d'autorització per a participar en la Fase Provincial, en lletres majúscules i signat per pare/mare/tutor legal.
  Formulari d'autorització per a participar en la Fase Provincial

   

  Programa en pdf de la Fase Provincial

  L'organització de l'Olimpíada Matemàtica, vista l'experiència d'altres anys, ha previst per a les famílies i professorat acompanyant que ho desitge, un programa cultural per a visitar la ciutat de Xàtiva mentre els estudiant realitzen les proves. El programa está planificat per a que els acompanyants puguen gaudir de la ciutat de Xàtiva. Aquelles persones que vullguen disfrutar pel matí de la ciutat tenen un programa que segur els resultarà atractiu. També vos incloem una llista de restaurant i llocs interesants per a dinar. Després de dinar, i per a que els estudiants puguen fer la prova de camp amb comoditat i tranquilitat, també tenim pensada una visita patrocinada per l'Ajuntament.

  Programa de visita al llarg del matí

  Informació per a les famílies i acompanyants per al dinar

  Programa de visita per la vesprada

  El passat dissabte 21 de maig hem celebrat la Fase Provincial de València de la XXII Olimpíada Matemàtica. El resultat va ser un èxit de participació gràcies a l'acolliment que ens va oferir la ciutat de Xàtiva, representada pel ser Ajutament, i l'institut Lluis Simarro, on celebràrem la majoria de les proves. Els estudiants, les famílies i el professorat acompanyant va gaudir d'una jornada matemàtica a la ciutat que difícilment oblidaran.

   

  A continuació vos oferim les activitats proposades, les llistes amb els estudiants seleccionats per a la següent fase, i algunes fotos per al record.

  Prova individual A -   Prova individual B -   Prova individual C
  Prova velocitat A -   Prova velocitat B -   Prova velocitat C
  Prova de camp A -   Prova de camp B -   Prova de camp C

  Alumnes seleccionats per a participar en la Fase Autonòmica

  Nivell A - Nivell B - Nivell C

  Fotos de la Fase Provincial

  Additional information