VJornada

L’Institut GeoGebra Valencià (IGV) de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwārizmī (SEMCV) organitza online la V Jornada de GeoGebra de la Comunitat Valenciana amb el lema “GeoGebra: ferramenta per a l'aula”.

La Jornada serà el divendres 19 de novembre i el dissabte 20 de novembre de 2021 ONLINE.


Podeu participar com assistents o bé presentant comunicacions o tallers relacionats amb l’educació i la didàctica matemàtica amb GeoGebra.

 

alkhwarizmi logo 2 igv logo

 

 

La inscripció començarà des d’aquest moment i finalitzarà el dia 1 de novembre de 2021 emplenant el següent formulari, gratuïta per a socis dels Instituts GeoGebra i de les societats d´educació matemàtica de la “Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM)”. El preu per a la resta de participants serà de 5 €, que caldrà ingressar per transferència a TRIODOS BANK, IBAN ES47 1491 0001 2030 0007 7776.

 

Formulari d´inscripció

 

El professorat en actiu de la Comunitat Valenciana, rebrà certificat d´assistència de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport. Els ponents hauran d´escollir entre la certificació de ponent o d´assistent.

Es podrà participar com assistents o bé presentant comunicacions o tallers relacionats amb l´educació i la didàctica matemàtica amb GeoGebra.

Hem obert el termini de presentació de propostes de comunicacions o tallers relacionats amb l’ús del GeoGebra a l’aula de matemàtiques i restarà obert fins el dia 1 de novembre, i la ressenya de la proposta ha de ser enviada al comitè organitzador. Es donarà resposta d´acceptació o denegació de la ponència abans del 7 de novembre de 2021 i la redacció definitiva serà enviada abans del 20 novembre de 2021. És condició indispensable per a ser acceptada qualsevol ponència que el seu autor estiga inscrit en la jornada, i en cas de ser un grup, que almenys ho estiga un dels autors.

 

Dades de la proposta

Les dades seran enviades en algun dels formats següents: doc, docx, odt, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • Tipus: Comunicat o taller.
 • Títol de la ponència.
 • Nivell educatiu: primària, secundària, cursos.
 • Idioma de la ponència.
 • Paraules clau: Màxim 5 paraules.
 • 1r Autor: Cognoms, Nom. Direcció electrònica. Telèfon mòbil. Currículum i institució (molt important, formarà part de la presentació i entre les dades ha de constar la institució que representa i la seua responsabilitat).
 • Altres autors: (la mateixa informació indicada en el 1r autor).
 • Objectiu general del treball.
 • Resum: Fins a 15 línies, en cursiva, interlineat 1. Ha d´incloure una descripció general indicant propòsits i principals resultats. Si es tracta d´un taller, cal explicitar les reflexions què es vol arribar.

 

 Dades de la redacció definitiva

Les dades seran enviades en algun dels formats següents: doc, docx, odt, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Totes les dades de la proposta més el treball complet amb les característiques següents:

 • Extensió màxima de 15 pàgines DIN A4 incloent-hi les referències bibliogràfiques i les imatges.
 • Límit de 5 pàgines d´annèxos, després de les referències bibliogràfiques.
 • Text justificat a ambdós marges, de 12 punts de grandària, sense sagnies i amb un interlineat d´1,5.
 • Gràfics, taules i il·lustracions inserides en el cos del treball en el lloc que corresponga i centrades. La seua referència en el document ha de ser anterior a la seua aparició. El títol i la descripció del seu contingut han d´aparèixer a sota de la mateixa.
 • Els subtítols s´han de posar en minúscules i negreta.
 • Les referències bibliogràfiques seguiran el format APA. (Disponible en com)

 

 

Comitès

Organitzador:

José Aurelio Pina Romero (IGV)

José Antonio Mora Sánchez (IGV)

Fernando Arenas Planelles (SEMCV)

Vicent Perales i Mateu (SEMCV)

Julia Muñoz Martínez (SEMCV)

 

Científic

Tomás Queralt (SEMCV)

José Aurelio Pina Romero (IGV)

José Antonio Mora (IGV)

Bernat Ancochea Millet (ACG)

Fernando Arenas Planelles (SEMCV)

Onofre Monzó (SEMCV)

Maite Navarro(SEMCV)

 

 

NOTA.- En breu publicarem el programa.

 

Additional information