L'Institut Internacional de GeoGebra estableix diferents nivell de certificació pels usuaris així com les normes que han de seguir els diferents instituts locals per expedir aquestes certificacions, de forma que encara que adaptades a les característiques pròpies de cada institut, permetin la comparació entre els usuaris de diferents països.


Per part dels diferents instituts creats en l'actualitat a Espanya s'estableix i s'aprova un procediment de certificació comú que faciliti als usuaris de GeoGebra sol·licitar la seva acreditació per als diferents nivells que poden reconèixer els instituts locals.

El present document "Certificat GeoGebra" estableix les característiques de cadascun dels nivell, el barem que s'aplicarà per determinar l'acreditació de cada nivell, així com el procés que s'ha de seguir per sol·licitar la certificació.

Per sol·licitar la certificació corresponent a qualsevol dels nivells anteriors, els interessats remetran la sol·licitud segons el model "sol·licitud de certificat" adjuntant la documentació per acreditar els mèrits contemplats en els barems anteriors.

La sol·licitud i documentació s'enviaran per e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Additional information