XI Jornades de la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi

Matemàtiques 3.14

Els dies 7 i 8 de març del 2014 tindran lloc a la Universitat Jaume I de Castelló les XI Jornades de la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi amb el lema Matemàtiques 3.14.

Hem obert ja el termini de presentació de propostes de comunicacions, pòsters o tallers relacionats amb l'Educació Matemàtica, Geogebra, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a les Matemàtiques, la Didàctica de les Matemàtiques, i en general, qualsevol apartat teòric, pràctic o aplicat de les matemàtiques de qualsevol dels tres nivells, primària, secundària i universitat.

Podeu enviar les vostres propostes, abans del 10 de febrer del 2014 a la següent adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a l'atenció de Javier Palomo Traver, indicant en l'assumpte XI Jornades matemàtiques.

 

La inscripció es farà en la web de la SEMCV des del 1 d'octubre del 2013 al 10 de febrer del 2014. Quotes d'inscripció: Socis: 10 € . No socis: 30 €. Podeu inscriure-vos omplint el formulari punxant al següent enlaç:

https://semcv.org/images/stories/xijornades/inscripcion/inscripcio_xi_jornades2014.html

Número de compte de Cajamar: 3058 7414 75 2720003163, indicant en la referència el nom i cognoms.

Podeu demanar més informació a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Castelló, 27 de setembre del 2013.

Pel Comitè Organitzador

Javier Palomo

Primer anunci en pdf

Pi_04-web

XI Jornades SEMCV Matemàtiques 3.14

 

Additional information