Notícies

Problemas y + problemas

Fespm

Ja s'ha publicat la primera entrega de la nova activitat de la Secretaria d'Activitats amb Alumnes de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques FESPM

Problemas y + problemas

 

JORNADA VIRTUAL  del 2 al 10 de noviembre de 2020

Anagrama

Aquesta és la web http://www.coeducamates.uji.es/  amb tota la informació detallada i el cartell http://www.coeducamates.uji.es/cartel.jpg

 

Jornadas Internacionales de Investigación y Práctica Docente en Alta Capacidad Matemática

(19 y 20 de noviembre de 2020)

Jornadas ACM

Informació Jornadas ACM

PÁGINA WEB DE LAS JORNADAS bit.ly/JornadasACM

SECRETARÍA DE LAS JORNADAS  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Webinar "Las matemáticas no están confinadas al papel"

Este jueves, 11 de junio, se ha llevado a cabo el segundo webinar dedicado a la enseñanza de las matemáticas realizado por la Organización de Estados Iberoamericanos (OEI), en el marco de la alianza con la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM) y la Federación Iberoamericana de Sociedades de Educación Matemática (FISEM), el cual ha tenido por título Las matemáticas no están confinadas al papel.

WebinarM

 Més informació en https://www.oei.es/Educacion/Noticia/asi-fue-el-webinar-las-matematicas-no-estan-confinadas-al-papel

 

 

alkhwarizmi logo 2Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana “Al-Khwarizmi”
Secretaria General

 

València, a 12 de març de 2020

 

Estimat/da company/a.

            Com saps tenim planificada la realització de la fase comarcal de la XXXI Olimpíada Matemàtica 2020 per al proper 4 d’abril. La nostra activitat és una proposta educativa per a gaudir de les matemàtiques a través de la resolució de problemes i del contacte amb altres contextos en els que els estudiants han d’interactuar amb companys per a relacionar-se i que els obliga a entrar en comunicació. Des de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana demanem al professorat que incloguen aquesta activitat dins de la seua planificació del Departament per a que forme part de la PGA del centre, i es convertisca en una activitat extraescolar més. A la vista del comunicat que la Conselleria d’Educació ha enviat a les direccions dels Centres Educatius pel qual decreta la suspensió dels “viatges escolars previstos fora de la població on estiguen situats els centres educatius”, pensem que per responsabilitat ens correspon ajornar la celebració de la fase comarcal per a més endavant, en una data encara per determinar, que ens permeta una celebració amb totes les garanties de seguretat per als alumnes participants com per al professorat i famílies que els acompanyen.

            Esperem comptar amb la vostra comprensió i col·laboració, i quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment a través del correu que tenim a cada província per a atendre les qüestions relatives a l’olimpíada matemàtica:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Salutacions i bona sort.

Tomás Queralt
Secretari General de la SEMCV

 

Subcategories

Additional information